Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lester Sumrallin profetia Venäjän herätyksestä

Lisätty 04.09.2020

24.10.1993 Lester Sumrall, tunnettu amerikkalainen julistaja, sai näyn Venäjää koskien. Se on niin ajankohtainen, että käänsimme se pikaisesti suomeksi. Emme ole löytäneet vielä alkuperäistä profetiaa englanniksi, vaan jouduimme kääntämään venäjästä. Tämä kannattaa lukea.

”Minä annan uuden näyn Minun kansalle tässä maassa Minun vierailustani. Se ei ole sellainen herätys, josta on luettu kirjoista tai kuultu muilta. Nämä eivät ole suuria aaltoja, joita annoin Israelille. Ei! Se, mitä tulen täällä tekemään, ei ole koskaan ennen tapahtunut minkään maan historiassa. Mutta juuri samoin tapahtui niinä päivinä, kun perustin Minun seurakuntani omien apostolieni kautta Pyhän Hengen välityksellä.

 

Minä tulen tekemään seurakunnan sellaiseksi, kuin sen pitää olla. Se tulee olemaan Minun yliluonnollisen voimani kokonaisvaltainen kokeminen.

 

Vierailuni tarkoitus ei ole ihmeitten ja merkkien näyttäminen tuhatpäisille ihmisjoukoille, ei äänekkäitä kokouksia, joita oli ennen, kun Minä muistutin seurakuntaa Pyhästä Hengestä, jota ilman seurakunta ei voi olla olemassa ja jonka se on unohtanut. Tarkoitus ei ole tuhannen pelastuminen yhdellä kertaa. Ei!

 

Tarkoituksena on yksilöitten voittaminen. Siis yksilöitten, jotka vaikuttavat miljooniin ja koko maahan.

 

Älkää antako pettää itseänne odottamalla ihmeitä ja merkkejä, sillä niitä odottaessa saatatte menettää Minut. Tämä ravistelee mieliä niillä monilla uskovilla, jotka odottavat ihmeitten ja merkkien vuodattamista ja lopulta turhautuvat kovaa ja sanovat: ”Valetta! Ei tämä ole herätys!” Mutta minä sanon, että ihmeet ja merkit seuraavat teitä ja se, mitä te odotatte – herätys ihmeitten ja merkkien kera – minä tulen tekemään, kuten lupasin, mutta tavalla, jota kukaan ei odota eikä ole kokenut eikä josta kenelläkään maailmassa ole mitään kokemusta, paitsi alkuseurakunnan kokemus, josta kertoo Apostolien teot – tuo useimpien seurakuntien unohtama kirja.

 

Nyt minä ravistelen kaiken seurakuntien kokemukset ympäri maailmaa, sillä teen kokonaan uutta uusien ihmisten kanssa. Se ei ole vain hengellinen herääminen, vaan täysi politiikan ja talouden alojen uudelleenjärjestely. Koskaan ei ole ollut vastaavaa.

 

Kaksi valtakuntaa, joitten välinen kontrasti nähdään yhtä selvästi kuin yö ja päivä. Ero näitten valtakuntien tulee näkyviin ei vain hengellisesti, vaan myös fyysisesti, sillä nämä kaksi valtakuntaa ilmentävät kahta eri järjestelmää: kaksi erilaista tapaa elää, ajatella ja toimia.

 

Ensiksi, Jumalan valtakunta, joka ensimmäiseksi tunkeutuu talouden ja politiikan aloille, ravistelee sitä demonista järjestelmää, joka jo kauan on pitänyt otteessaan taloutta ja politiikkaa.

 

Toiseksi, antikristuksen järjestelmä, uusi ja viiminen.

 

Entinen Neuvostoliitto on paikka, jossa sijaitsee sotien keskus. Nyt siellä on suurin demonisten voimien keskittymä ikinä,

 

Se on siellä, koska siellä on nyt kaikkein suurin Minun työni keskittymä, sen mitä olen tekemässä.

 

Vierailussani maan päällä tavoite ei ole voittaa tuhansia yhdellä kertaa, vaan joskus avainhenkilö, jonka käsissä on ihmisten kohtalo. Ei äänekästä evankeliointia, vaan hiljaisia kahdenvälisiä kohtaamisia, jotka Minä järjestän omalle kansalleni niiden kanssa, joilla on tai tulee olemaan merkittävä asema tässä maassa.

 

Se ei ole sellainen aika, jolloin Minä laupeudessani vaan vuodatin armoani ja ihmiset vaan saivat ojentaa kätensä ja ottaa vastaan, vaan nyt Minun kansani yltäkylläisyyden aikana kerää, kuten Joosef Egyptissä, viljaa varastoon, opettelee kuulemaan Minun ääneni, vastaanottavat näyn sekä suunnitelman, kuinka toteuttaa se.

 

Sillä Minä tuon nälän, jolloin monet uskovat tulevat yllättymään. Se tulee äkillisesti ja ihmiset alkavat etsiä Minua. Mitä tehdä? Mutta nälänhädän aikana leivän hinta on todella korkea. Ja monet maksavat erittäin korkean hinnan. Todella korkean hinnan.

 

Kerätkää leipää nyt, sillä se on Minun suunnitelmani.

 

Minä tuon nälän tähän maahan. Ne ihmiset, joille te tarjositte leipää yltäkylläisyyden aikana mutta jotka kieltäytyivät eivätkä ottaneet vastaan, kääntyvät Minun puoleeni ja juoksevat teidän luoksenne, sillä teillä on elävää leipää. Ja annatte sen todellisen Elämän Leivän, joka ravitsee. Ja kun te annatte sitä heille, Minä moninkertaistan sen teidän käsissänne, sillä sille, jolla on, annetaan lisää.

 

Ja ne, jotka Minä toin tänne auttamaan teitä, näkevät Minun alkuperäisen suunnitelmani. Älkää ihmetelkö sitä, että he eivät vielä näe kaikkea, mitä Minä teen täällä, Venäjällä, eivätkä näe niitä ihmisiä, jotka Minä valmista ja joille annan näyn. Ei siksi, etteivät he halua sitä tai olisivat sokeita, vaan siksi koska he eivät voi nyt ottaa vastaan kaikkea sitä, mitä Minulla on tätä maata varten, sillä vastaavaa ei ole vielä ollut tähän saakka. Mutta kun he näkevät kaiken tapahtuvan ja haluavat auttaa teitä ja olla lähellä, he eivät voi, sillä Minä suljen ovet ja rajat, ja Minun kansani täällä ei voi luottaa heidän apuunsa.

 

Seurakunta, jonka Minä rakennan, tulee olemaan riippumaton rajan takaa tulevista dollareista.Täydellinen riippuvuus Minusta...

 

Kun tämä alkaa tapahtua ja Evankeliumin valo alkaa tunkeutua aiemmin Saatanan täysin hallitsemille alueille ja valloittaa merkittävissä asemissa olevia ihmisiä, silloin koko helvetti nousee Minun kansaani vastaan. Mutta se ei voi tehdä mitään teille!

 

He eivät voi syyttää, että Minun seurakuntani on Lännen ostama ja että ulkomaalaiset perustivat sen, sillä Minä suljen kaikkien suut tosiasioilla: ensiksi, ovet ovat suljetut ulkopuoliselta avulta ja Minun kansani turvautuu vain Minun apuuni; toiseksi, seurakunnan tarpeet tulevat olemaan täytetyt ja sillä tulee olemaan kaikki tarpeellinen itselleen sekä nälkäisille ja janoisille, jotka tulevat Kansani luo nälän lisääntyessä ja kolmanneksi, Minun lampaani tuntevat Minun ääneni ja ovat kuuliaiset Minun Pyhälle Hengelleni ja heillä on ajatuksen, sanojen ja toiminnan ykseys.

 

Minun Henkeni tulee johtamaan heitä siellä, missä ei näytä olevan teitä, koska Minä huolehdin seurakuntani tarpeista, jotta se selviäisiä päivistä, jotka Minä annan tulla maan päälle. Ja Minä valmistelen jo ihmisten sydämiä tulevaa sadonkorjuuta varten, joka tulee Minun helvetin portteja ravistelevan vierailuni kautta.

 

Ja sitten Minä avaan tämän maan ovet, mutta en siksi, että monet tulisivat tänne kuten aiemmin, vaan päästääkseni tämän tulen ulos tästä maasta kaikkeen maailmaan. Ja monet ottavat tästä tulesta ja vievät edelleen kaikkeen maailmaan.

 

Minä sanoin, että vierailen tässä maassa. Älkää siksi rukoilko herätystä, vaan sitä, että voisitte ottaa vastaan Minun näkyni ja tietää, millainen on teidän osanne siinä. Sillä Minulla on paikka jokaiselle tässä näyssä.

 

Tavoitteena ei ole ihmeitten ja merkkien tulva. Teidän tavoitteenne on tuntea Minun äänen, Minun näkyni ja tavoittaa ne ihmiset, jotka Minä tuon luoksenne, kun olette täysin kuuliaisia ja antautuneita Pyhän Hengen johdatukselle, sekä olla yhtä ja kokea yksimielisyyden voima.”

 

Alkuperäinen venäjänkielinen teksti löytyy muun muassa täältä: http://www.ngrussia.com/informatsiya/publikatsii/prorochestvo-lestera-samralla-o-rossii-24-oktyabrya-1993-god

Jos löydät alkuperäisen englanninkielisen profetian tai löydät tästä käännöksestä jotain virheitä, ota ihmeessä yhteyttä! Kääntänyt Matti Anttonen